Tantratanárnő

OKTATÁS MESSENGEREN, TÁVOKTATÁSI LEHETŐSÉG SZEXUÁLIS PROBLÉMÁKRA, személyes találkozás Budapesten valósulhat meg.

Nagyon örülök, hogy érdeklődsz a tantraszex iránt, különlegessé, kiváló szeretővé tesz, megalapozod vele a boldogságod hosszú távon. A férfi boldogságához a nő boldogságán keresztül vezet az út, annak pedig a szerelmi energiák fejlesztése és megőrzése az alapja!

S I K E R : 14 éve . TantraTanárnő Vivi: 3 órás MASZTURBÁLÁSI GYAKORLAT betanítása 100%os GARANCIÁVAL Személyesen és online-on is lehetséges.

Ha már eleged van a semmitérő jól hangzó reklám szövegekből és a kárt okozó bogyókból, a lehúzós filozófia tanfolyamokból, a haszontalan lelkizésből, a szakemberek sajnálkozásából,, a masszázsok eredménytelenségéből, a tehetetlenségedből és a kudarcaidból, akkor a módszeremmel kivétel nélkül rendbe jössz. Tökéletesen irányítod magadat.

KUDARCAIDNAK VÉGE, megszabadulsz a KORAI MAGÖMLÉS, merevedés, libidó, potencia zavar és impotencia problémájától, mégpedig az idegrendszer szintenkénti áthangolásával és orgazmus kontrollal, erre azért van szükség, mert a rossz reflexek és energia hiány egymásra épülnek, rétegesen jelentkeznek, speciális edzést igényel. Valódi MULTIORGAZMUS rejtelmeibe is beavatlak, csak a gyönyörcsúcs sorozataid kisülés nélkül, energia vesztés nélkül.

A gyakorlat sorozat a túlérzékenység csökkentésére, izgalom irányítására és közben potencia erősítésére (hosszabb folyamat) tanít be!

Ez nem erotikus masszázs és nem szex, hanem ez a szexuál-bioenergetika és neurológia legmagasabb szintje, van lehetőség próbára dupla kezes, csavaros lingam-masszázzsal, amint alkalmas vagy.

A módszert kb 5000 magyar emberrel fejlesztettük ki 16 év alatt és 100%-ban hatékony (kivétel sérült idegek esetén). Napi 1, 5 órás edzések betartása, szorgalom, kitartás, türelem szükséges. Edzés közben tilos bármilyen módon fantáziálgatni, mert extra gyorsító és irányíthatatlan hatása van. De az is előfordul, hogy már annyira gyenge a potencia, hogy fantáziával tökéletes (még működik), nővel ellenben cserbenhagy. Labor leleteink vannak az állapot javulására.

Vigyázat! Neves szakértők, orvosok, szexológusok, szexterapeuták, pszichológusok azt állítják, hogy érzelem és lelki világ alapú a szexuális képesség működése. NEEEM! Energia és reflex alapú a szex, az energiát fel tudod tölteni, a rossz reflexeket meg tudod szüntetni. Kivétel nélkül MINDENKINÉL MŰKÖDIK érintésre, miután feljavult az állapotod.

Várlak valódi szexuálbioenergetikai szakértelemmel: Részletek: tantratanárnő. hu Általános tájékoztató Költségek nélkül beszélgetünk (korlátlan a telefonom EU1-ben). Üdv: Vivi

Tantratanárnő Női szexpartner +36 70 205 2564 fénykép 1
Tantratanárnő Női szexpartner +36 70 205 2564 fénykép 2